Skal kåre Europas beste naturfotografer

Konkurransen GDT European Wildlife Photographer of the Year er åpen for innsending.
For 14. gang jakter det tyske naturfotoforbundet Gesellschaft Deutscher Tierfotografen (GDT) på kontinentets beste naturbilder. Konkurransen GDT European Wildlife Photographer of the Year er åpen for alle fotografer i Europa uansett nivå og består av en rekke kategorier, som fugler, pattedyr og landskap.

- Hovedmotivet for arrangementet er å illustrere den høye kvaliteten og spesifikke stilen til europeisk naturfotografi gjennom slående bilder fra Europa og resten av verden, samt promotere generell bevisstgjøring om naturbevaring gjennom bruk av fotografi, skriver arrangørene i en pressemelding.

Flre norske fotografer har gjort det bra i konkurransen, blant annet Lars Andreas Dybvik som fikk en førsteplass både i 2012 og i 2013. Knut-Sverre Horn fikk en førsteplass i 2011 og 2012.

Samtidig skal også Fritz Pölking-prisen deles ut til en fotograf for "ekstraordinært arbeid innen naturfotografi". I fjorårets utgave av konkurransen ble Pål Hermansen tildelt prisen for bildeserien "Car Cemetery - A Wildlife Reserve“. I år er Hermansen en av jurymedlemmene i konkurransen.

Konkurransen er åpen frem til 1. mars. Les mer på www.gdtfoto.de
Matthew Doggett - Eye to eye
Eye to eye
Matthew Doggett
Hederlig omtale, Underwater world, GDT European Wildlife Photographer 2013

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu