Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

The Wicked Innocent: En utstilling av delte hemmeligheter

En utstilling med fotografier, ofte av sensuell art, nakne og mystiske, et dypdykk ned i følelsene. Det fotografiske utgangspunktet blir forandret til å bli «noe mer», til å passe ideer og minner om de øyeblikkene som har passert.
PRESSEMELDING:

Galleri Pikene Ved Broen er et vakkert, hjertevarmt galleri i Heggedal utenfor Asker. I over fem år har galleriet vært møteplass for kunstneriske sjeler i og rundt det lille tettstedet. Suksessen har vært så stor at, på toppen av å være et fullverdig galleri, har det utvidet virksomheten til også å inneholde en koselig cafe og et rammeverksted.

Anja Cecilie Solvik er den drivende kraften bak Pikene ved Broen. Hun er en veletablert kunstner, som jobber hovedsaklig med dyptrykk og etsninger. Energien og humøret hennes smitter over på alle som krysser hennes vei. Hun slutter aldri å inspirere og varme andre.

Ida Oppen er en ung fotograf, som startet med en hovedsaklig teknisk fotoutdannelse, men endte opp tilbake der hvor hun begynte; med hovedfokus på den kreative prosessen, lidenskapen, og friheten som ligger i det digitale medium.
Hun er på evig leting etter ærligheten i sitt kunstneriske arbeid, noe som paradoksalt nok ofte innebærer å bearbeide det fotografiske utgangspunktet, forandre det frosne bildet til å bli «noe mer»; noe som passer hennes ideer og minner om de øyeblikkene som har passert.

Tilblivelsen av bildene krever bruk av flere kamera, flere vinkler. Ida har utviklet sin helt egne arbeidsstil, hvor både videokamera og fotokamera med selvutløser ofte er i bruk, slik at hun kan gå inn og ut av hendelsene, og på denne måten bryte ned avstanden mellom kunstner og modell, deltaker og observatør.

Arbeidene hennes er ofte av sensuell art, nakne og mystiske, et dypdykk ned i følelsene, for å se hva som ligger skjult inne i hver og en av oss. «The Wicked Innocent: En utstilling av Delte Hemmeligheter» viser kontrastene i våre forhold; nærheten og avstanden mellom oss, overflaten som viser hvordan vi vil at ting skal være, og undertonene som gir ledetråder om hva vi egentlig føler. Både provokative og gjenkjennelige, ikke feilfrie og ikke stygge- slik snakker kunsten hennes mange språk, på mange nivåer.

Utstillingen har aldersgrense 16 år grunnet sitt seksuelle innhold.

For mer informasjon eller veibeskrivelse, ta kontakt på pikenevedbroen@gmail.com
Ida Oppen - Playful
Playful
Ida Oppen
Ida Oppen - She Called It Red
She Called It Red
Ida Oppen
Ida Oppen - En Ettermiddag Av Tanker
En Ettermiddag Av Tanker
Ida Oppen
Ida Oppen - Første Berøring
Første Berøring
Ida Oppen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu