Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Paul Nicklen: Polar Obsession

Hør fotografen Paul Nicklen fortelle om sin bok Polar Obsession, som han vant prisen BBC Wildlife Photographer of the Year for.
PRESSEMELDING:
( National Geographic Live og foto.no er mediapartnere. )

"De sier jeg driver med gatefotografi i undervannsverdenen. Jeg kommer nært på, blir personlig og fortrolig med disse farlige dyrene." – Paul Nicklen

Som fotojournalist i noen av verdens mest øde og utilgjengelige områder møter Paul Nicklen utrolige utfordringer og farer i jakten på sine mektige, nærgående og bejublede dyrebilder. Han vokste opp side om side med inuittene på Baffin Island i Canada, der han lærte seg å verdsette og forstå et barskt og iskaldt klima. Han utviklet ikke bare en stor kjærlighet til naturen, men også ferdigheter som skulle bli viktige for å overleve i hans unike yrke.

Boken Polar Obsession, som viser Nicklens fotografier fra Arktis og Antartaktis, ble en stor publikumssuksess og vant hele fire "BBC Wildlife Photographer of the Year"-priser. Hans National Geographic-artikkel om keiserpingviner viste dessuten Nicklens sans for humor, og sikret ham førsteplassen for naturbilder i konkurransen 2012 World Press Photo.

Nylig avsluttet han en studie av bjørner, og han er en innbitt forkjemper for å beskytte dette dyret. Hans fotografier av den sky kermodebjørnen, en sjelden, kremfarget underart av amerikansk svartbjørn, ble forsidesaken til National Geographic i 2011. Hans kommende National Geographic-bok, Bear: Spirit of the Wild, inneholder spennende fotosamlinger av fire arter: isbjørn, svartbjørn, grizzlybjørn og ikke minst kermodebjørnen.

I denne fascinerende presentasjonen, basert på boken Polar Obsession, tar Nicklen publikum med både under vann og over isen. Her får du se slående nærbilder av det vakre Arktis og Antarktis, men også klimaendringenes påvirkninger i naturen.


Kjøp billett her
Mer informasjon




Paul Nicklen -
Paul Nicklen
Paul Nicklen -
Paul Nicklen
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu