Sony World Photography Awards åpen for innsending

Jakter årets beste bilder blant profesjonelle, amatører, ungdom og studenter. I år skal også Norges beste fotograf kåres.
2015-utgaven av Sony World Photography Awards er åpen for innsending. Konkurransen skal kåre årets beste fotografer blant amatører, ungdom, studenter og profesjonelle fotografer som konkurrerer i hver sin klasse.

Flere kategorier
Den profesjonelle delen av konkurransen skal kåre de beste bildeseriene i 15 kategorier med temaer som arkitektur, mote, landskap og portrett. I amatørdelen av konkurransen skal de beste enkeltbildene kåres i 10 kategorier, mens ungdom under 20 år kan konkurrere i tre kategorier.

Det kåres i tillegg en hovedvinner i amatørkonkurransen og en hovedvinner blant de profesjonelle, som får den gjeve tittelen L’Iris d’Or/Photographer of the Year og en rekke premier, inkludert en pengepremie på $25 000.

Skal kåre Norges beste fotograf
Nytt av året er en National Award, som skal kåre det beste norske bidraget blant de innsendte bildene i de ti Open-kategoriene, som er åpne for amatørfotografer. Premien er utstyr fra Sony og deltakelse på utstilling i London i 2015.

Frist i januar
Sony World Photography Awards har blitt arrangert årlig siden 2007 og tidligere vinnere inkluderer fjorårets Sara Naomi Lewkowicz, Andrea Gjestvang og Vanessa Winship.

Frist for å delta i konkurransen er 5. januar 2015 for amatører og 8. januar for profesjonelle. Vinnerne kåres under en seremoni 23. april 2015.

Les mer om konkurransen på www.worldphoto.org
Sara Lewkowicz USA, Contemporary Issues Professional Competition 2014 -
Sara Lewkowicz USA, Contemporary Issues Professional Competition 2014
Vinner L'Iris d'Or 2014
Chen Li, China, Winner, Open, Travel, 2014 Sony World Photography Awards - Rain in an Ancient Town
Rain in an Ancient Town
Chen Li, China, Winner, Open, Travel, 2014 Sony World Photography Awards
Open Photographer of the Year 2014

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu