Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Konsertbilder stilles ut i Warszawa

Norwegian Metal In Concert, Per Ole Hagens utstilling av norske metallband som ble holdt på Galleri MAP i Oslo i 2012, er kjøpt av UD og tilbudt norske ambassader i utlandet. Første internasjonae utstilling åpner i Warszawa i Polen 24. juni. I juli er det Vilnius i Litauen sin tur.
Utenriksdepartementet kjøpte i 2013 retten til å tilby Per Ole Hagens fotoutstilling Norwegien Metal in Concert til alle ambassader som ønsket å vise den frem. Den norske ambassaden i Warszawa i Polen er først ute, og har fått til et samarbeid med den ledende rockeklubben i Warszawa, Progresja Music Zone.

Utstillingen skal stå i klubbens kafé, et lokale som jevnlig har forskjellige utstilinger, og den vil stå i perioden 24. juni til 20. juli. Tilsammen blir 40 bilder av norske metalband som Satyricon, Mayhem, Immortal, Dimmu Borgir, 1349, Enslaved, Shining, Kampfar m.fl vist frem.

I forbindelse med åpningen av utstillingen skal også black metalbandet Order, som består av gamle Mayhem og Cadavermedlemmer, spille konsert på klubben.
Per Ole Hagen - Satyricon
Satyricon
Per Ole Hagen
Sigurd Wongraven fra Satyricon
Per Ole Hagen - Dimmu Borgir
Dimmu Borgir
Per Ole Hagen
Galder fra Dimmu Borgir
Per Ole Hagen - Enslaved
Enslaved
Per Ole Hagen
Ice Dale far Enslaved

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu