Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nye Oslo

Fotograf Adrian Bugge er aktuell med utstillingen 'Nye Oslo' på Sørenga bro i Oslo
I flere år har Sørenga bro i Oslo vært en slags gratistribune og et utsiktspunkt under Øyafestivalen. I dag er broen en halvbro. Den er rester etter en bilbro som ble revet i 2011 i forbindelse med Fjordbyutviklingen. I dag er det flere som jobber for at halvbroen skal bevares, blant annet Norsk design- og arkitektursenter og Bymiljøetaten i Oslo. De ønsker å utvikle den til hovedstadens første høydepark.

På halvbroen er nå fotokunstner
Adrian Bugge aktuell med utstillingen ’Nye Oslo’. Utstillingen viser utviklingen og forandringen fra før det ble til ”Barcode” og frem til i dag.

- Dette prosjektet viser ikke hovedstaden slik arkitekter og byplanleggere fremstiller den, men umiddelbare inntrykk av samspillet mellom mennesker og deres opplevelser, skriver Bugge i en pressemelding.

Sommeren 2014 er Sørenga bro åpen for publikum – med et landskap designet og bygget av studenter og lærere ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).

Adrian Bugges utstilling er gratis og støttes av Norsk design- og arkitektursenter. Den henger til og med 14. augist.

Du kan lese enda mer om Bugges prosjekt i foto.no-serien: "Mitt Prosjekt"
Nye Oslo på foto.no
Adrian Bugge - Nye Oslo, Sørenga bro 2013
Nye Oslo, Sørenga bro 2013
Adrian Bugge
Nye Oslo, Sørenga bro 2013- Utsikt fra Sørenga bro under Øyafestivalen i august 2013. Den da avstengte halvbroen ga de beste plassene, helt gratis. Mandag 4. august 2014, dagen før Øyafestivalen starter, åpner Adrians Bugges fotoutstilling med bilder fra Oslos sjøside til musikk av bandet Making Marks.
Adrian Bugge - Sørenga bro 2014
Sørenga bro 2014
Adrian Bugge
Sommeren 2014 er broa midlertidig åpen for publikum – med et fantastisk landskap designet og bygget av studenter og lærere ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).
Adrian Bugge - Sørenga bro
Sørenga bro
Adrian Bugge
Sørenga halvbro over Middelalderparken i Oslo er restene etter en bilbro som ble revet i 2011 i forbindelse med Fjordbyutviklingen.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu