Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

EISA anerkjenner Sony med seks priser

Sony fortsetter å levere produkter som beveger mennesker over hele verden, noe som anerkjennes med seks prestisjetunge priser fra EISA (European Imaging and Sound Association).
Årets Europeiske Profesjonelle Kompakt-Systemkamera 2014-2015: α7R
Vakkert designet og enkel å holde på lange oppdrag, er a7R et kompromissløst fotografisk verktøy som setter avanserte fotografers behov i første rekke. Knapper på forsiden og baksiden, i tillegg til kontrollhjulet gjør det enkelt å justere intuitivt samtidig som du fokuserer gjennom den høyoppløselige XGA OLED Tru-Finder eller vippbare 3.0-type-LCD skjermen.

Den 35 mm fullformat Exmor CMOS bildebrikken har nyutviklet lyskonsentrasjon og foto diode utvidelsesteknologi, samt et nytt design på bildebrikken som reduserer mellomrom mellom pikslene. Disse fremskrittene effektiviserer lyssamlingen, og sørger for enestående oppløsning, følsomhet og lavt støynivå, samtidig som det takler utfordringen med redusert pikselstørrelse som følge av det ekstremt høye pikselantallet.

Årets Europeiske Kompaktkamera 2014-2015: DSC-RX100 III
Utformet i et lett, reisevennlig aluminiumhus bygger Cyber-shot™ RX100 III videre på anerkjennelsen til sine forgjengere. Et oppgradert objektiv og rask bildeprosessor komplementeres av en uttrekkbar OLED Tru-Finder™ med ZEISS® T*-coating, forbedrede video-funksjoner og en 180-graders tiltbar LCD-skjerm – alt i et stilrent kamera som du kan bære i lommen.

Årets Europeiske Videokamera 2014-2015: FDR-AX100
FDR-AX100E er det første 4K Handycam® som er utstyrt med en bakbelyst 1.0-type Exmor R™ CMOS-sensor. Sensoren, som er mye større enn sensorene i ordinære forbruker-videokameraer, tar opp 4K Ultra HD-bilder (3840 x 2160 piksler) som gir deg fire ganger så mange detaljer som Full HD. 4K-sensoren sammen med Sonys kraftfulle BIONZ X-prosessor med områdespesifikke støyreduksjon og detaljgjengivelses-teknologi gir deg levende og mer virkelighetsnære opptak enn noen gang før.
Sony -
Sony
a7R
Sony -
Sony
RX100 III
Sony -
Sony
FDR-AX100

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu