Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Aasen signerer moderne fotoklassiker på Tronsmo

Boken "GUTTA - På veien med Jokke & Valentinerne" (Cappelen Damm) kommer i ny utvidet utgave med ekstra bilde- og tekstmateriale i forbindelse med 50-årsjubileet for Joachim Nielsen.
Tidenes signering!

May-Irene Aasen signerer den nye, utvida utgaven av fotobok-klassikeren GUTTA og et fulltallig Valentinerne trår til med kulepennen på verdens lekreste vinyl/c/dvd-boks - STOPP (Siste skive fra graven) som Christopher Nielsen i prekær tidssnød har satt sitt tusjtrekk på i forkant.

Boken "GUTTA - På veien med Jokke & Valentinerne" (Cappelen Damm) kommer i ny utvidet utgave med ekstra bilde- og tekstmateriale i forbindelse med 50-årsjubileet.
Boken har vært utsolgt fra forlaget i mange år, men er nå i salg igjen fra 25. august med et nytt etterord og bilder som aldri før har vært publisert.

Vi følger Jokke & Valentinerne sett gjennom fotografiene til May-Irene Aasen, Valentinernes trommeslager fra starten i 1982 til siste konsert i 1998.
Boken er en ren øyenvitneskildring både i bilder og ord med historier og anekdoter fortalt av bandmedlemmene selv og noen av bandets nærmeste venner.
Tekstene er skrevet av Mode Steinkjer, Guttorm Nordø og Anders Giæver.

Christopher Nielsen: "(...) boka er ikke bare et unikt dokument om et norsk rockeband på veien & beyond, men også det unike uttrykket til en særegen fotokunstner med et skarpt øye fra alle mulige vinkler (...) Derfor trenger du strengt tatt ikke være Jokke-fan for å ha glede av denne samlingen fotografier."

STOPP!
(SISTE SKIVE FRA GRAVEN)

Samleboksen STOPP! består av 3LP (180 gram) med tilsammen 41 tidligere uutgitte spor, fra 78-99, både solo, med Valentinerne og med Tourettes. I tillegg til vinyl er det også en dvd med musikkvideoer og eksklusive konsertopptak og ikke minst et fyldig hefte med bilder av konsertplakater, flyere, anekdoter, bilder og selvsagt tegneserier signert Christopher Nielsen.

Boka, boksen og et par utvalgte skiver kan også bestilles via våre
Nettsider www.tronsmo.no

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu