Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotoworkshop med Per Heimly i VÅGÅ.

Per Heimly kan mer enn å bare danse og få folk foran kamera til å danse. Nå skal han begynne å lære bort de fotografiske små dansetrinn. Dette skjer på Fotohotellet i Vågå, som er mest kjent for å være det stedet Morten Krogvold har undervist over 2500 deltagere.
Fra den 5. februar kan du lære å fotografere av to av landets fremste fototrenere. Per Heimly skal bli med som hjelpetrener for Fotograf CF-Wesenberg. Dette kommer til å bli like lærerikt som unikt underholdende når disse to setter Vågå på hode.

Dette unike radarparet er en godt bevart hemmelighet, der Per Heimlys første møte med fotomiljøet i Oslo var som assistent for CF-Wesenberg tidlige på -90 tallet. Fra den gang har de delt fasiliteter til og fra i alle disse årene, der de begge er samlokalisert rundt Kolonihaven Studio i dag.

Dette blir Per Heimly sin debut i workshop sammenheng. Noe som gjør disse 4 dagene i Vågå ekstra spennende. Deltagerne vil kunne bidra med sine kreative ønsker som utfordrer Per Heimly på en slik måte at alle lærer noe nytt. Fotograf Per Heimly er i dag en av landes mest kjente fotografer. De siste årene har hans opptreden på TV skyggelagt litt det han brenner for mest her i livet, nemlig fotografiet. Nå får du muligheten til å møte ham på hans egen arena.

Fototrener er et nytt begrep som er utviklet av CF-Wesenberg på bakgrunn av en spesiell coaching utdannelse han har tatt og som normalt benyttes på mennesker leder posisjon.

Metoden gjør åpner opp for å tenke fotografisk læring på en helt ny og direkte måte. Kort handler det om å sette fokus på ditt fotografiske kunnskapsnivå og kombinere det med dine drømmer. Du kan være en erfaren kamerabruker, eller er så fersk at du ikke skjønner bæret av alle knappene på ditt kamera. Vi tar for oss det grunnleggende, noe som gjør at alle kan delta.

LINK TIL HJEMMESIDE
http://www.fotokurs.co/fotoworkshop/
Dagfinn Hobæk @kolonihaven.no - Per og CF
Per og CF
Dagfinn Hobæk @kolonihaven.no

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
CF W.
NY DATO
: OPPMØTE 30.april med avreise 5. mai.
11.1.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu