Månedens bilde: Rød

Da er innsendingsperioden for marsutgaven av Månedens bilde i gang. Temaet er Rød.
Et ganske vidt tema denne gangen. Ganske enkelt fargen "RØD" altså.
Det er mye som er rødt - en tomat, en rød bil, en solnedgang? For å skille seg ut for å vinne så bør nok det være litt mer i bildet enn kun en avbildning av noe rødt. Forsøk å vær kreativ med fargen!

Du kan levere inn ditt bidrag
frem til 10. mars klokken 23:59. Fra 11-20. mars kan medlemmer på foto.no stemme over det beste bildet. Vinnerne avsløres umiddelbart etter avstemningsslutt.

Premie til vinneren er et Veho MUVI K2 NPNG Wi-Fi sponset av Scandinavian Photo. Verdien er kroner 2 995.

Produktbeskrivelse fra Scandinavian Photo:

MUVI K2 NPNG tar håndfri filming ett steg videre. Med et forbedret XA-7 Achilles chipset utvides mulighetene for filming med innstillinger helt opp til 1080p @ 60 FPS med 19Mbits/sek. MUVI K2 NPNG er også klart for snø- og vannsport med det inkluderte undervannshuset som er godkjent ned til 100m. Avtagbar LCD-skjerm, 8GB minnekort og en hel rekke tilbehør er også med og det hele er pakket i en hendig og solid hardcase.

· HD-opptak: 1080p @ 60 FPS eller 720p @ 120 FPS ved 19Mbit/s
· 1500mAh oppladbart, utskiftbart lithiumbatteri gir opp til 4 timer opptak, best i klassen
· 16MP stillbilder med mulighet for 10 bps burst og intervallopptak
· Wi-Fi gir muligheter for fjernstyring av kameraet, sjekke opptak og dele
· Inkludert med kameraet er bla. undervannshus (100m), avtagbar LCD-skjerm, hardcase, 8GB minnekort og diverse monteringsfester

MUVI K-Series har fått et nytt kompakt design hvilket gjør kameraet enda mer allsidig enn tidligere MUVI HD-varianter. Med ytre mål på kun 6cm x 4cm x 2.3cm er K-Series det minste HD-kameraet fra MUVI noensinne, det har aldri vært lettere å fange opplevelser i full HD.

MUVI K2 tar opp 1080p HD video @ 60 FPS og 720p HD @ 120 FPS ved hjelp av det nye MUVI XA-7 Achilles chipsettet og lagrer opptakene med en bitrate på opptil 19 Mbit/s. Dette gir naturlige, jevne opptak selv om det er mye bevegelser i bildet og muligheter for å dra ned hastigheten på opptakene i etterbehandlingen.

K2 tar stillbilder på 8, 12 eller 16 megapiksler og kommer nå med en burst-funksjon som gir mulighet for å ta 10 bilder i sekundet, nå er det lettere å ta det perfekte spenningsbildet. En intervallfunksjon tar bilder mens man filmer, så slipper man å velge mellom film og stillbilder.

Batteriet på MUVI K2 er utskiftbart, oppladbart lithium og har en imponerende kapasitet på 1500mAh. Det gir opptil 4 timer med opptak!

Et undervannshus godkjent ned til 100m følger med og har knapper for video og stillbilde. Undervannshuset har utskiftbar luke, for bruk med eller uten LCD-skjerm påmontert. En port på siden gir mulighet for lading når det brukes over vann.

MUVI K-series kommer nå med innebygget Wi-Fi med rekkevidde på opptil 60 meter, hvilket lar deg koble kameraet til en smarttelefon. MUVI K-Series APP finnes til Android og iOS, og gir mulighet for trådløs live view, start opptak, ta stillbilde, se på opptak og del dem via epost, Facebook, Twitter mm.

MUVI K2 NPNG har arvet en rekke praktiske funksjoner fra sine forgjengere som f.eks. loop-opptak, auto video, kontinuerlig time lapse foto, eksponeringskontroll og digital zoom.
 - MUVI K2 NPNG Wi-Fi
MUVI K2 NPNG Wi-Fi
MUVI K2 NPNG Wi-Fi -
MUVI K2 NPNG Wi-Fi
MUVI K2 NPNG Wi-Fi -
MUVI K2 NPNG Wi-Fi

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu