Jakter nytt navn på Fotografihuset

Har du et godt forslag på lur?
Fotografihuset er på jakt etter et nytt navn, og har allerede fått inn noen hundre forslag. Engasjementet er det med andre ord ikke noe å si på.

- Vi ønsker et navn som kan brukes både nasjonalt og internasjonalt, sier Daglig leder og prosjektleder Anne Lise Flavik.

Til å utvikle viseull profil har Fotografihuset fått med seg LLOWBANK på laget.

- Å finne et godt navn er avgjørende. Det skal identifisere ”Fotografihuset”, være enkelt og lett gjenkjennelig og fri for negative assosiasjoner. Navnet skal speile den posisjonen vi ønsker å ha i markedet – det vi skal være kjent for. Merk at navnet bør fungere på engelsk, for slik å kunne kommunisere til et internasjonalt publikum, skives det på websiden for navnekonkurransen de nå har dratt i gang.

Fotografihuset har ennå ikke materialisert seg. Det mangler fremdeles et hus. Men navnet vil de ha på plass før huset er klart.

- Vi er i godt sig med tanke på et hus, sier Flavik til foto.no. - Det er masse velvilje, men det store spørsmålet er hvem som skal ta regningen. Året i år går nok med til til videre planlegging og konkretisering av prosjektet. Likevel kan jeg love litt andre aktiviteter i løpet av året som vil synliggjøre at vi er her.

Flavik lover at det blir både navnefest og dåp når navnet og den nye visuelle profilen er på plass.

Kanskje blir det nettopp deg som finner det nye navnet. Kom med ditt forslag på konkurransesiden
 CF Wesenberg 3D: Runar Kolnes -
CF Wesenberg 3D: Runar Kolnes

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Christopher M.
House of Photo. Hvorfor skal alt være så komplisert ?
7.4.2016
Harald H.
Joda, jeg hadde jo en viss formening om dette da :-) Men jeg må innrømme at jeg tar bunntenning når avsender forventer (!) at alle i Kongeriket må begripe at et-eller-annet skal foregå i Oslo, uten å opplyse om det. Det er en slags form for kultursjåvinisme som smaker uggent.
19.2.2016
Jan Arne E.
Dritstilig om det ble som på bildet - i området Operaen/Sørenga!
19.2.2016
Harald H.
Veeeeeldig kjekt å få en indikasjon på hvor dette huset eventuelt skal bygges??!!
19.2.2016
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu