Gull til Bringslimark

I fjor fikk Frida Bringslimark sølv i kategorien «Students and Young Photographers» i FEP European Professional Photographer of the Year Awards. Da skrev vi at den unge fotografen hadde fått en pangstart på sin fotografiske karriere. Nå har hun understreket at hederen ikke var et blaff, og likesågodt tatt førsteplassen i samme kategori i årets utgave med en dyster fotoserie.

– Jeg blir utrolig fascinert over mørke, men vakre bilder. Bildene framstiller ikke bare en situasjon eller en person, men også følelser og en historie. Hva historien er, får være opp til hver enkelt, forteller Frida i en pressemelding fra Norges Fotografforbund.

Frida Bringslimark


Leder i Norges Fotografforbund Truls Løtvedt synes det er spesielt hyggelig at et av forbundets yngre medlemmer anerkjennes i konkurransen for andre år på rad.

- Frida utpeker seg med en særegen stil, og jeg er stolt over at vi har slike kvaliteter blant våre medlemmer, sier Løtvedt.

Frida Bringslimark

Frida Bringslimark

Åtte andre norske fotografer utmerket seg i konkurransen: Odd Furenes fra Stavanger, Natalia Pipkina i Kolbotn, Jon Klasbu fra Horten, Siri Sødahl fra Kristiansand, Richard K. Johansen i Brumunddal, Terese Samuelsen i Trondheim, Henning Frode Dispen fra Stryn og Aina Rosland Ruud fra Drammen.

Premiedryss til norske fotografer
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu