re:create re:create

I forbindelse med at CYAN fyller 18 år, inviterer de alle til å være med å stille ut. Og selvfølgelig også være med på festen.
Det blir fest. Det blir overraskelser. Det blir geriljautstilling.

- Utstillingen kommer til å ta utgangspunkt i bilder som er lagt igjen av utstillere etter tidligere utstillinger, og alle bidrag som kommer i forkant av eller underveis i utstillingsperioden får være med. Siden fokuset for utstillingen er ting fotografene ikke lenger ønsker å ha, kommer våre gallerister og gjester til å respektløst dekonstruere, eksperimentere med og flytte rundt på bidragene som er sendt inn. Dersom du ønsker å delta må du derfor ikke forvente å få tilbake arbeidet ditt, skriver CYAN i forbindelse med utstillingen.

Vil du være med på utstillingen er CYAN med andre ord på jakt etter alt fra ditt fineste bilde til dine mislykkede kopier. Eller kanskje ødelagte eller gamle rammer? En bok du ikke liker, et kunstverk bare kjæresten din liker, noe du er lei av, noe du elsker, noe du har fått av tante Olga eller kanskje noe du normalt sett aldri hadde turt vise frem.

- Vær kreativ! La oss på CYAN få masse å leke med og kom og snu utstillingen opp ned et par ganger for oss!

Alle som ønsker å stille ut kan levere bildet sitt til CYAN studio, Jens Bjelkes Gate 13a-15, 0562 Oslo. Bidraget kan leveres personlig, på email eller med posten, og det er også mulig å putte det i brevsprekken til CYAN dersom det er lite nok. Husk å merke ditt bidrag med ”CYAN galleri - re:create” på utsiden.

Tid for festen og utstillingen er 29. april.
CYAN -
CYAN
CYAN -
CYAN

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu