Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon oppdaterer PIXMA-serien med to nye multifunksjonsprodukter

anon lanserer i dag to nye blekkbaserte multifunksjonsprodukter i PIXMA-serien – PIXMA MG3050-serien og PIXMA MG2550S. De to nye modellene er myntet på hjemmebruk og skriver ut dokumenter og bilder i høy kvalitet.
Pressemelding

Fotoentusiaster kan glede seg over flotte fotoutskrifter i klare farger på den nye PIXMA MG3050-serien og PIXMA MG2550S. Begge modellene er utstyrt med Canons hybride blekksystem som bruker både fargestoff- og pigmentbaserte blekk til å produsere imponerende fotoutskrifter og skarp, tydelig tekst i dokumenter. Skriv ut bilder i fotolabkvalitet og fine detaljer på et øyeblikk med FINE-kassetter (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) som gir jevne og tilnærmet kornfrie fotoutskrifter, mens XL-blekkassetter gjør det mulig å skrive ut flere sider.

Alltid tilkoblet

Med PIXMA MG3050-seriens Wi-Fi-tilkobling kan du skrive ut trådløst fra både bærbare og stasjonære datamaskiner samt smarttelefoner og nettbrett med Canons PRINT-app, mens utskrift fra nettskyen betyr at du ikke trenger være hjemme for å starte utskriften – du kan skrive ut fra tjenester og sosiale medier, inkludert Instagram™, Facebook™, Google Drive™ med flere. Du kan raskt koble til enheter hjemme med tilgangspunktmodus slik at du kan bruke skriveren trådløst uten å være på samme trådløse nettverk. På travle dager kan du skanne dokumenter og sende dem direkte til den mobile enheten slik at du kan ta dem med deg.

Frihet til å være kreativ

PIXMA MG3050-serien og PIXMA MG2550S inkluderer My Image Garden for Mac eller PC for kreativ utfoldelse. Med My Image Garden organiseres bildene dine automatisk på ett sted i flotte layout slik at de enkelt kan skrives ut. De nye modellene har også tilgang til CREATIVE PARK PREMIUM, en nettbasert tjeneste som er tilgjengelig for dem som bruker originalt Canon-blekk. Her finnes mange inspirerende design og prosjekter fra profesjonelle kunstnere og fotografer.

Med PIXMA MG3050-serien kan fotoentusiaster skrive ut bilder i et nytt kvadratisk format på 13 x 13 cm – perfekt til innramming eller som gaver til venner og familie. Du har også tilgang til Easy-PhotoPrint+ fra et nettbrett, PC eller Mac slik at du kan jobbe kreativt med bilder som er lagret på mobiltelefonen eller i nettskyen, og bruke maler for blant annet kort og kalendere.

PIXMA MG3050-serien – nøkkelfunksjoner

- Skriv ut fra smarttelefon og nettskyen med Canons PRINT-app

- Utskrift, kopiering og skanning i høy kvalitet

- 8 bilder/sek i svart-hvitt, 4 bilder/sek i farger

- Easy-PhotoPrint+ for kreativ utskrift

- Tilkobling via Wi-Fi og tilgangspunkt samtidig

- XL-kassetter (tilleggsutstyr) gir lavere utskriftskostnader

PIXMA MG2550S – nøkkelfunksjoner

- Utskrift, kopiering og skanning i høy kvalitet

- 8 bilder/sek i svart-hvitt, 4 bilder/sek i farger

- My Image Garden-programvare

- Skriveren slås automatisk på når du starter utskriften

- Stillemodus gir enda mer støysvak utskrift

- XL-kassetter (tilleggsutstyr) gir lavere utskriftskostnader

Tilgjengelighet

PIXMA MG3050-serien har anbefalt utsalgspris inkl. mva. kr. 549,-

PIXMA MG2550S har anbefalt utsalgspris inkl. mva. kr. 490,-

Begge modellene har salgsstart i september 2016.
Canon - PIXMA MG3050
PIXMA MG3050
Canon
Canon  - PIXMA MG3051
PIXMA MG3051
Canon
Canon - PIXMA MG2550
PIXMA MG2550
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu