Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

The Bare Essentials

Oppdag hvorfor engelske John Denton anbefaler at enhver fotograf bør arbeide i denne sjangeren på et tidspunkt i karrieren for virkelig å forstå lys og positur av den menneskelige form.
En heldags workshop der vi utforsker verden av aktfoto.

Er aktfoto noe du syns er flott, men kanskje aldri har våget eller drømt om at du selv ville fotografere, så er nettopp denne workshopen noe for deg.

Du vil lærer hvorfor engelske John Denton anbefaler at enhver fotograf bør arbeide i denne sjangeren på et tidspunkt i karrieren for virkelig å forstå lys og positur av den menneskelige form.
Du vil lære hvordan å veilede og posere modellen til det mest flatterende for deres kroppsform. Lære hvilke positurer som fungerer for ulike kroppsformer og når man skal bruke dem, og hva som er estetisk og hva som ikke er det.

Både John og modellene er med på å gjøre opplevelsen til en avslappet og positiv opplevelse. Enten du har mål om å fotografere akt etter workshopen eller ikke, så du vil sitte igjen med verdifull kunnskap om lyssetting og posering.

Du vil arbeide med to ulike engelske modeller både med bruk av naturlig lys og/eller studioblits, både innendørs og utendørs.

Max deltagerantall 8 personer

KUN 3 plasser ledig pr. 19.04.2017

John Denton er anerkjent fotograf, foredrag og kursholder i England. Han har også drevet kursvirksomhet i andre land, blant annet Portugal og Frankrike.
Les mer om John Denton og hans arbeid her:
http://www.JohnDentonTraining.com/
http://dentonphotography.blogspot.no/
http://dentonnudes.tumblr.com/
John Denton - The Bare Essentials
The Bare Essentials
John Denton
Workshop-aktfoto Modell: Emma
John Denton - The Bare Essentials
The Bare Essentials
John Denton
Workshop-aktfoto Modell: Isla
John Denton - The Bare Essentials
The Bare Essentials
John Denton
Workshop-aktfoto Modell: Isla

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu