Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bli med på fotoreise til Varangerhalvøya

Foto.no har startet et samarbeid med Zoom Fotoresor for å tilby spennende og lærerike turer til rabatterte priser. Den første turen går til Vardø, Kongsfjord og Berlevåg med Orsolya Haarberg
Vi setter nå i gang et prøvesamarbeid med Zoom Fotoresor for å kunne tilby dere som er medlemmer her på foto.no spennende fotoreiser. På litt sikt ønsker vi å kunne lage egne reiser kun for oss, slik at vi blir en gjeng som har foto.no som fellespunkt.

Vi er ikke helt der ennå, men Zoom Fotoresor er naturligvis interessert i få fotointeresserte nordmenn med seg på tur, og vi synes det er hyggelig å kunne tilby lavere pris til dere som er medlemmer her på Foto.no.

Zoom Fotoresor er et selskap som har sett at det er mange dyktige fotografer som arrangerer slike turer, men at fotografene ikke alltid ønsker eller har kompetanse på selve arrangementet (transport, overnatting, mat, uforutsette hendeler osv). Så de profesjonaliserer seg på akkurat de tingene, og bruker de dyktige fotografene på turene sine. De har store navn som Audun Rikardsen, Serkan Günes og Brutus Östling i "stallen" sin.

Denne turen er med Orsolya Haarberg, som blant annet har tatt bilder for National Geographic. Se mer på www.haarbergphoto.com

Turen starter i Vardø og tar for seg det spennende kystlanskapet i ormrådet med fiskevær, tundra, unike klippeformasjoner og mye annet. Deretter går turen videre til Kongsfjord, som er et av veldig få steder i Finnmark som ikke ble brent ned under krigen. Videre fortsetter ferden gjennom utrolige landskap til Berlevåg.

Det blir god tid til å samtaler, fototips etterbehandling og diskusjoner i tillegg til fototurer tidlig og sent.

All informasjon om turen finner du her.


p.s. Dette er ikke en tur Foto.no arrangerer. Alle sprøsmål om turen må derfor rettes til Zoom Fotoresor.
Foto: Orsolya Haarberg -
Foto: Orsolya Haarberg
 -
Faglig leder for turen, Orsolya Haarberg
Foto: Erlend Haarberg -
Foto: Erlend Haarberg
Hamningberg
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu