Ukens naturbilde (litt forsinket)

På grunn av inntrufne omstendigheter fikk vi ikke lagt ut ukens naturbilde fra Roger Brendhagen forrige uke. Så det kommer her i stedet.
Brunbjørn, Ursus arctos

Jeg bruker ca to-tre uker i året i Finland på fotojakt etter de store rovdyrene; bjørn, jerv og ulv. Det blir mange timer i fotoskjul – noe som kan være dørgende kjedelig – og ulidelig spennende! Denne bjørnen møtte jeg for to år siden – og situasjonen er noe jeg hadde drømt om lenge. Nemlig en badende bjørn! Det var noen usedvanlig varme uker i august – og bjørnen hoppet ut i skogstjernet for å kjøle ned seg – og for å bli kvitt knotten. Da han kom opp igjen for å riste av seg vannet var jeg glad for at jeg hadde 12 bilder i sekundet på min Nikon D5!


Klikk på bildet for å se det i større format.

Forrige ukes naturbilde finner du her.



Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.

Foto: Roger Brendhagen - Brunbjørn
Brunbjørn
Foto: Roger Brendhagen
Nikon D5 & 200-400/4 @340mm, 1/1250, f/4, 800 ISO

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
karin s.
utrolig bra roger;)
24.3.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu