Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

People of Hamar - fotoutstilling

Portretter av byens innbyggere tatt med film i kamera og fremkalt med omsorg og kjærlighet i mørkerom.
Galleri Eirik Jeistad på Hamar åpner utstillingen "People of Hamar" søndag 9. desember kl. 17. En lang reise med mange timer i studio og i mørkerom er avsluttet. Portrettene presenteres innrammet i størrelsen 40x50 cm, og galleriet blir smekkfullt av nydelige mennesker fra Hamar med omegn.

Driver av galleriet og fotograf Eirik Jeistad forteller om sin lidenskap til det analoge:

"For meg betyr et fotografi så mye mer når det er håndlagd fra begynnelse til slutt, når filmen rulles over på spoler og fremkalles med agitasjon og temperaturkontroll, når negativene henger som sokker på klessnorer og lirer av seg sine siste dråper, når fotografiet finner sin form i mørket og gradvis kommer til syne i sitt første og siste bad. Jeg gleder med til åpning, og byr på musikalsk innslag og noe alkoholfritt i glasset."

Utstillingen markerer også 1-års jubileum for Galleri Eirik Jeistad. Det ble åpnet i desember 2017 og bikker 5 gjennomførte fotoutstillinger innen året er omme. Galleriet drives av lidenskap og kjærlighet til fotografiet. Det er fullbooket neste år, og vil holde 4 separatutstillinger med vidunderlig fotokunst fra både anerkjente og kommende kunstnere.
Eirik Jeistad - People of Hamar
People of Hamar
Eirik Jeistad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu