Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

ÅPEN KVELD: Design med Rebecca Hawkes

Kan du de enkle designprinsippene? Design omfatter mye, men uansett bruk kommer alt fra noen grunnleggende prinsipper – bli med på åpen kveld med Rebecca Hawkes og få en spennende innføring i alle måter design kan brukes på i dag!
Denne kvelden tar Rebecca oss med inn i designets verden, der vi får en innføring i de grunnleggende prinsippene i design; form, farge, rom, balanse, kontrast og mye mer. Hvor og hvordan kan vi bruke design? Rebecca vil vise hvor omfattende og viktig design er på alle områder vi omgir oss med. Etter foredraget får du selv teste teorien i praksis gjennom en liten, kreativ workshop. Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolene!

Rebecca Hawkes er en britisk designer som nå bor i Oslo. Hun fokuserer på bevisste merker og kunder, som ønsker å skape et positivt avtrykk på kloden og i samfunnet. Hun har arbeidet innenfor mote og grafisk design det siste tiåret, og har hatt sin egen bedrift stort sett hele veien, samtidig som hun har reist verden rundt. Hun er en mester på kreative samarbeid, og kan designfaget til fingerspissene. Les og se mer om Rebecca på hennes nettside.

Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken – velkommen!
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu