Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i Skåbu - Hesteslipp i fjellet

Hesteslipp i fjellet er en gammel tradisjon, og hver sommer slippes det hester i blant annet Sikkilsdalen - Sikkilsdalseter.
Sikkilsdalen regnes som arnested for den moderne hesteavlen i Norge. I 1868 ble hingsten Veikle Balder sluppet i den vakre fjelldalen, og startet eventyret som rundet 150 år i 2018. NHS har ansvar for slippet i Sikkilsdalen der det går tre hingster med hver sine hoppefølger. Dette er en begivenhet det er veldig gøy og lærerikt å fotografere. Det byr på utfordringer og læring for både nybegynnere og godt øvede fotografer.

Det er mulig å fotografere hestene i landskap også etter slippene lenger inn i dalen.
Vi har base og skal bo på Skåbu Fjellhotell, som er et familiedrevet og hjemmekoselig hotell med høy standard på alle fasiliteter. Her skal vi bo og spis godt, og bli ivaretatt på best mulig måte. Her vil også undervisningen foregå.

http://www.skabufjellhotell.no

Du kan selvfølgelig velge annet overnattingssted om du ønsker det.

Pris: 2990,- reisekostnader, overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Hotellet har laget en spesialpris for kursdeltagere: Pris for 2 personer i dobbeltrom inkl. halvpensjon (frokost begge dager, 2 retters middag fredag og 3 retter på lørdag) Kr. 2440,- pr pers. Pris for en person i dobbeltrom kr. 3040,-

Påmeldingsfrist er 20.mai 2020, depositum pålydende 1500,- betales ved påmelding.

Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om å lære å bruke kameraet og/eller la deg inspirere til utvikling. Dette er en “hands-on” workshop, iom at det er praksis hele lørdagen. Alle deltagerene møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.

Dette blir en workshop med masse energi og fotoglede!

Det er plass til maks 15 deltagere.

For dagsprogram se www.visuellereiser.no

Kursleder Marina er godt kjent i Skåbu og omegn, hun har vært jevnlig på besøk i denne bygda de siste 25 årene. Dette er det først kurset som blir satt opp med fotografering på hesteslippet i Sikkilsdalen. Marina har holdt kurs i flere år både i Norge, Vietnam og Portugal og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerene. Flere av deltagerene har også vunnet priser og fått hederlige omtaler med/på bildene de har tatt på mine workshops og fototurer.

Marina er en prisbelønt fotograf med blandt annet to 2 andreplasser i Black and white spider awards 2017 og 2018, en stor internasjonal fotokonkurranse med mange tusen deltager. Vågåprisen i 2013, for bilder og innsats på workshop med Morten Krogvold. En pris som henger høyt blandt fotografer. Og i en rekke andre internasjonale konkurranser har bildene hennes blitt premiert de sist årene. Marina deltar ofte på workshops med de beste fotografene i verden for selvutvikling og inspirasjon til egne kurs. Blandt annet med Joyes Tennesson, Arno Minnkinen, Morten Krogvold, Birgitte Grenfeldt, Robert Sannes og Benny Otteson for å nevne noen.

Du trenger kamera, bærbar pc/mac, ta gjerne med stativ og reflektor hvis du har.

Har du spørsmål så ta kontakt på 982 66 505 eller post@tennefoss.no


Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Bildet er tatt under hesteslippet i Sikkilsdalen 2019
Marina tennefoss -
Marina tennefoss
Bilde tatt i Skåbu
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Bildet er tatt under hesteslippet i Sikkilsdalen 2019

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu