Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

WORKSHOP: Serier fra Lofoten

INVITASJON til å delta på en kreativ reise i Lofoten sammen med Kunstfotograf Trym Ivar Bergsmo i samarbeid med gallerist, kurator, grunder Elisabeth N Aanes.
VI skal inspirere og utfordre deg til å finne ditt UNIKE utrykk. Vi skal finne nerven i din opplevelse av landskapet i Lofoten. Og vi skal sammen lage din nye portfolio fra Lofoten.

Denne workshopen passer for fotografer og foto-entusiaster som ønsker å utvikle sin egen stemme innen landskaps fotografering. Som ønsker å ta kunstneriske bilder av et av Norges råeste landskap, men unngå klisjeer og bilder som 'alle tar'.

Instruktør er Trym Ivar Bergsmo, født og oppvokst i denne regionen, og en av Norges mest anerkjente fotografer med fokus på det Arktiske området.

Sammen med Trym er NORDphotography's grunder Elisabeth N Aanes, som vil bistå deltakerne i å velge ut bilder som sammen kan danne en portfolio, eller serie fra turen.

Base: Vi skal bo på Reinefjorden Sjøhus. Moderne hus, 3 soverom i hver. Stue, fult utstyrt kjøkken, veranda og sjøutsikt. En perfekt base for å utforske Lofoten.

Transport: Deltakerne oppfordres til å ha egen bil. Men de som ønsker kan haike med både Trym og Elisabeth, som begge vil ha egen bil.

Det er flere måter å ta seg til Lofoten og Reinefjorden:
Bodø Flyplass - Moskenes (Lofoten). Ferjeturen fra Bodø tar ca 3 timer (avhengig av vær). Moskenes ferjekai er ca 30 minutter fra vår base i Lofoten, slik at ved behov kan vi hente deg på ferjekaia.

​Evenes Flyplass ligger ca 4 timers kjøretur fra Reinefjorden Sjøhus.
Svolvær Flyplass ligger ca 2 timers kjøretur fra Reinefjorden Sjøhus.
Leknes Flyplass ligger ca 1 timers kjøretur fra Reinefjorden Sjøhus.
På samtlige flyplasser får du leid bil.

Påmeldingsfrist er satt til 28 September. Har du spørsmål om turen eller workshopen kan disse stilles til Elisabeth på post@nordphotography.com.
Trym Ivar Bergsmo -
Trym Ivar Bergsmo
 -
Trym Ivar Bergsmo -
Trym Ivar Bergsmo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu