Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Grunnkurs i Lightroom Classic [Tønsberg]

Kurs i Adobe Lightroom - Tønsberg: Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 20.–22. november 2020.]
Sliter du med å finne igjen bildene dine på datamaskinen? Synes du det er vanskelig å få bilder til å ta seg bra ut? Gjennom dette kurset lærer du både hvordan du får full oversikt over fotoarkivet ditt og hvordan du bruker flotte redigeringsverktøy til å få det beste ut av bildene dine. Du lærer hvordan du finner bildene dine i løpet av sekunder! Det geniale med Lightroom er at du får et komplett verktøy for å ta deg av hele arbeidsflyten med digitale bilder.

• Hvordan arkivere bilder og videoklipp?
• Hvordan finne bilder og video i arkivet på få sekunder?
• Hvordan redigere bilder for et best mulig resultat?
• Hvordan lage kopier og dele bildene til ulike formål?
Kurset passer for deg som er helt fersk med Lightroom, eller som har jobbet litt med programmet men ønsker å bedre innsikt i arbeidsflyt og bildebehandling med Lightroom. Kurset er bygd opp slik at man tar for seg emnene grundig og gjør praktiske øvelser hele veien. Det legges vekt på import, bibliotek, fremkalling/bildebehandling og eksport – det vil si alle de grunnleggende tingene man bør beherske før man går videre til mer avansert bruk av Lightroom.

Med Lightroom har du tilgang på en rekke flotte og intuitive verktøy for å redigere bildene dine – og du kan oppnå fantastiske resultater ved å lære å bruke dem optimalt. På kurset lærer du de viktigste verktøyene og arbeidsmetodene.

Les mer om kurset her:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2020/grunnkurs-...ember-2020
©Bjørn Joachimsen - Grunnkurs i Lightroom [Tønsberg]
Grunnkurs i Lightroom [Tønsberg]
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu