Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Lofoten 2021 – workshop i landskapsfotografering

Fotoworkshop i Lofoten: Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder! [Ballstad, 27.–31. januar 2021.]
Gjennom 5 intensive dager ønsker jeg å inspirere deg til å se landskapet på en ny måte og å lære deg nyttige fototeknikker for å skape de magiske bildene. Vi kommer til å benytte så mye som mulig av tiden utendørs – slik at vi får med oss skiftningene i vær og lys i løpet av dagen. Hvis det er muligheter for at nordlyset viser seg, vil vi også dra ut om kveldene.

Lofoten er på sitt mest spennende for fotografer i den tiden vintersola fortrenger vintermørket. Om kvelden danser ofte nordlyset over fjell og hav. Midt på dagen står sola lavt i horisonten og skaper spennende fargespill i øyriket. Havørna er heller ikke et uvanlig syn og kan fort gjøre en oppvisning foran kamera. Vi tar med deltakerne til de noen fineste stedene i Lofoten – og gjerne til noen ukjente perler. Variasjonene er store i Lofoten, vi vil garantert treffe på både heftige naturopplevelser og utfordrende fotomotiver i løpet av workshopen!

Les mer om workshopen her:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2021/01/vinterl...foten-2021
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu