Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Videregående kurs i Lightroom Classic Develop

Her er det perfekte kurset for deg som har lært det grunnleggende i Lightroom Classic og ønsker å fordype deg i programmets muligheter innen fotoredigering. Med dette kurset lærer du å gå noen steg videre i å utnytte mulighetene i Develop-modulet skikkelig – både teknisk og kreativt.
Kurset tar for seg en rekke tema og gir dypere innsikt i muligheter som kanskje ikke er så kjent i Lightroom Classic. Det legges mye vekt på bruk av lokale justeringsverktøy samt å mestre de ulike teknikkene for fargejustering. Jeg ønsker å inspirere deg til kreativ fotoredigering hvor du lærer i dybden hvordan du kan utnytte verktøyene i Develop-modul til å skape nettopp det uttrykket du ønsker. Videre går vi gjennom bruk av plugins, – samt hvordan du bruker tegnebrett for å få justert bildene dine nøyaktig slik du vil ha dem. Kursopplegget omfatter en rekke praktiske øvelser hvor du jobber på egen datamaskin.

Gjennom dette kurset lærer du også hvordan du publiserer bildene dine rett fra datamaskinen til Instagram – ved hjelp av Lightroom Classic.

Mer informasjon og påmelding:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2021-01/videreg...p-vestfold
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu