Sara
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Tri-X
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger675
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ine Marit Torsvik B.
Hei, dette synte jeg var et meget bra barne-bilde.
Ingvill Helen K.
Dette var eit fint barneportrett. Fine shv toner, men kanskje litt utbrent på nasa og rundt (på min plasma-PC skjerm da).
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig jente med et flott/passende uttrykk. Støy passer bra og gråvalørene er fine. Bakgrunnen er også som den skal. Jeg er litt usikker om det er utbrent.. Om det ikke er det, er det iallefall nært. Når det gjelder utsnittet, tror jeg at jeg ville ha cropet til 1cm under sommerfuglene så ikke hendene blir så kuttet. Vellyket portrett.

hilsen ingebjørg
Amund Blix A.
Som alltid nydelig dette! :-)

Ingebjørg: Støy? Det er ikke noe støy i dette bildet, det er filmkorn, og det er noe ganske annet...
Terje K.
Veldig vellykket barneportrett dette, Knut-Inge :-)
Fin og rolig bakgrunn og på skjerm synes det som du har brukt hele gråskalaen. Bortimot perfekt eksponering...er også usikkert om det lyse partiet på nesen kan kalles utbrent ;-)

Aldri fotografert i mellomformat, men har tatt noen meter med Tri-X ja. I disse digitale tider kan en form glemme seg ut Amund :-)

Syns egentlig ikke utsnittet her er så gale jeg da.

Terje
Avsluttet .
Nært og nydelig portrett, liker spesielt godt lyset i øynene. Bra!

EnNaH
John Andre A.
Crop ala ingebjørgs ide kan være en tanke!
ellers:
et av de bedre barneportrettene jeg har sett på en stund.
John
Dag T.
Nydelig, liker blikkene du får!
Bjørn H.
Et nydelig bilde, liker tonene og s/h. kombinasjonene.
Julie E.
Veldig veldig vakkert.
mvh Julie
Knut-Inge J.
Mange, mange takk for hyggelege og konstruktive tilbakemeldingar! Varmar og inspirerer. Takk, Amund, for nyttig distinksjon ''støy'' - filmkorn. Forstår forslag til beskjæring, men for min del blir det å øydelegga litt av heilheten, slik eg har tenkt bildet.
Eirik H.
Nydeleg portrett. Det kan være akkurat som det er. Eg likar at det er i halv-figur sidan dette framhevar det passive og litt avventande trekket ved jenta.
Espen A. I.
Herrejemen for et utrolig nært og personlig, direkte portrett. Det er slike som blir bra. Ikke noe fjas, eller rare positurer, kun det nærmest helt orginale. Flott komposisjon, bra!

mvh Espen
Knut-Inge J.
Eirik og Espen André, mange takk!
Tove E.
Først vil jeg si at jeg liker veldig godt de nære og enkle portrettene dine. Jeg har sett på dette bildet flere ganger og det har vært vanskelig å kommentere. Ved første øyekast så synes jeg bildet viser hvor utfordrende det kan være å komponere et kvadratisk utsnitt, og at du her ikke har vært helt heldig. Jeg synes som Ingebjørg at armene blir kuttet på en uheldig måte og at det nederste partiet er litt monotont.

Men så tenker jeg at jeg er altfor fastlåst i tankegangen og at du nok har komponert det slik med vitende og vilje, så jeg prøver å se på bildet med nye øyne. Jeg både liker og ikke liker det. Jeg liker at du utfordrer ''gitte'' normer og at du lager bilder som får meg til å gruble litt. Ikke minst liker jeg kontakten med modellen, blikket trollbinder meg. Men jeg liker ikke hvordan armene er kuttet, tror jeg....



Asbjørn M.
Nært og enkelt er ord jeg henger meg på.
De er en stillferdighet i bildene dine som jeg liker.

Asbjørn
Knut-Inge J.
Mange takk, begge to. Tove: ser så avgjort poenget ditt, og har vel ltt av ambivalensen sjølv, men for meg blei kombinasjonen mellom kroppsposituren hennar - med hengande armar - og blikket hennar noko som på ein måte heng saman.... Dessuten - det skjærer i meg å beskjæra bildene etterpå....
Tove E.
Jeg ville ikke drømme om å foreslå at du skulle beskjære bildet...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu