God Jul!
Litt julestemning inn i de norske hjem.
Utstyr
  • EOS 600
  • EF 50 mm f.1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger840
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Kenneth P.

Julenissen var jo ønsket etter ett av dine tidligere påskehare-bilde, og her kom han jo rett i tide før jul. Synd med alle barna som går glipp av presanger i år da, siden nissen har tatt selvmord. Vel, barna kommer nok over dette såfremt de ikke ser dette bildet.
Synes påskeharebildene var mye bedre. De inneholdt en mye mer ussel stemning og realitet. Men for all del eksperimenter rundt disse høytidsbildene dine.
Avsluttet .

Veldig bra ;-)
Har stor sans for dine noe spesielle bilder.
Fortsett med det.
Anders J.

Detta är långt ifrån vad jag anser vara en bra bild. Med full respekt för dina bilder, Aleksander, och ditt skapande, men har du inte gått lite för långt nu? Man kan ju tycka att man ska ta detta med distans och en nya salt men ändå....osmakligt. Nu har jag fått vädrat mina personliga tankar, känns skönt. :-)
mvh
Anders
Birna R.

Føyer seg fint inn i din serie av .. eeeh ... ''spesielle'' bilder. Flasken i høyre hånd er den absolutte prikken over i'en (Absolut Vodka?).

Meget bra, om man liker såpass svart humor. Det gjør jeg.

Hva blir det neste?
Kenneth K.

En fin hyllest til vår kjære og avdøde Per Bergersen!!!!!!
Torbjörn W.

Som tur är har vi här i sverige lite andra värderingar om vad en god jul innebär.Detta är bara osmakligt och passar möjligtvis in i ditt privata album men låt oss andra slippa dina sjuka bilder!!!!
Ola J.

Dette er jævlig syyyyyykt! Jeg skjønner faktisk ikke vitsen med å sende inn slike bilder i det hele tatt....
morgan s.

Tøft bilde. Passer godt inn i konseptet om Påskeharen. Vil helt sikkert sjokkere noen, men ikke meg. Føler det helt naturlig at det skulle gå slik. Mannen går jo tross alt arbeidsledig mesteparten av året.
Håper vi får se flere avslørende bilder fra kjendislivet i fremtiden.

mvh morgan
Lars-Anders M.

Ja slik kan det gå når alkoholen får for stor plass i Julehøgtiden. Dessverre er det mange barn som har det omtrent slik.
Dag N.

Jeg må bare slutte meg til morgan og kenneth's kommentarer. Ellers er jeg spent på om du har noen bilder på det som hendte i timene fram mot tidspunktet da bildet ble tatt. Det burde ligge noen saftige avsløringer på lur...

Kanskje Se&Hør ville være interessert?
Magnus Knutsen B.

OJ: Det er vel nettop det som er vitsen?

Jeg synes det er ganske forfriskende med en død nisse midt oppi alle colanissene, elkjøpnissene og diverse andre smilende reklamenisser nå for tida!

Glimrende bilde Aleks!
Avsluttet .

Denne nissen hadde det hardt, det kan hende han ikkje klarte å fylle forventningane til alle barna? Blodsporet i snøen er realistisk, er det varm stearin? Kan ikkje skjøne at dette bilete er værre enn reportasjebilder frå væpna konflikter rundt om i verda. Dette bilete har i tillegg eit godt meiningsgrunnlag i seg sjølv. Du er en kreativ mann, Aleksander!
Avsluttet .

Denne nissen hadde det hardt, det kan hende han ikkje klarte å fylle forventningane til alle barna? Blodsporet i snøen er realistisk, er det varm stearin? Kan ikkje skjøne at dette bilete er værre enn reportasjebilder frå væpna konflikter rundt om i verda. Dette bilete har i tillegg eit godt meiningsgrunnlag i seg sjølv. Du er en kreativ mann, Aleksander!
Lars Idar W.

Du er en syk mann Jacobsen!
Fra spøk til revolver, dette bildet føyer seg inn i rekken over gode, men spesielle bilder.....
Geir Ove T.

Provoserende bilde. Desverre er jula den tiden hvor flest familier går i oppløsning pga kong Alkohol. Jeg ville ikke hengt opp bildet på veggen hjemme. Du har allikevel fått meg til å tenke på ''budskapet'', så da er vel målet nådd. Fortsett med ''sjokkerende'' bilder!
Jens L.

Godt å sjå at en kvan har slakta denne tassen for godt. Så slepp alle ungar å bli skuffa når dei veks opp og ser at Nisseavguden som foreldra så overbevisande jatta om egentlig er en alkoholisert mytemammon. Kanskje vil dette mot din hensikt Aleks, føre til at man begynner å feire jul uten nissemas, men med det egentlige jesuskomtiljorda-budskapet som jo er det essensielle i vår lille lands jul.

-Du er en misjonær Aleksander Jacobsen...kult bilde forresten...
Sara Julie D.

Heinz eller Idun?
Rolf K.

tror det er heinz. idun har en mer kunstig rødfarge, vil jeg si... men for å si noe fornuftig: tøft bilde. jeg synes det sier en del om samfunnet nå til dags, eller mer konkret: *jula* nå til dags... den består jo bare av å spise seg halvdød og drikke seg enda lengre mot døden... bra med noen sjokkerende bilder her! ikke det at det var så sjokkerende for meg, men ... velvelvel..
Aleksander J.

Ketchup var noe man brukte i detektimen på 70-tallet. Vi er litt mer sofistikerte. Vi kokte vel sammen tomatsuppe med noe blomkål og annet dill, om jeg ikke husker feil.
Det var forøvrig noen skolebarn som gikk forbi da vi dreiv på. De ble helt sjokkerte, hehe...
Lars-Anders M.

Ner jag var barn hadde vi en lek som hette mørda tomten. det var slikatt alle som var med på julaften fikk en kniv var. Ner tomten kom slekte vi lyset og den som først mørdade tomten fikk alla julegaverne. Kanske denne tomten var der.
Eli L.

kjempebra at noen har det så gøy med foto som du. bra blir det også, riktig underholdende! det er så mange kjedelige og banale bilder , dette frisker opp! håper du inspirerer mange andre fotografer! gleder meg til å se flere bilder fra deg.
Avsluttet .

Reint kriminal teknisk... ble nissen skutt sittende ovenfra og ned siden blodet og utslaget lagde en 1-1.5 meters merke rett bakover...

Hadde nissen skutt seg selv med hagle ville han nokk skutt seg via haken/munnen - og utslaget hadde vært nedenfra og opp som igjen ville ha resultert i at nisselua ville ha blåst av hue.

Kun en teknisk bemerkning...

8)
stian w.

God Jul AJ :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu