Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
karin s.
hei geir, har du testet nikon d300s
mvh karin.
13.1.2012
Morten W.
Som nevnt tidligere: Uten skråblikk, tap for foto.no
16.6.2011
Alf S.
Fantastisk artikkel serie som toppes med denne sammenfatningen. Svært lærerike, og med en egen personlig vri som kommer godt frem.

Meget godt jobba!
23.5.2011
Kirsten H.
Tusen takk! Jeg leser dine artikler så mange ganger at jeg kan dem utenat. De flotte bildene er til stor inspirasjon.
mvh Kirsten
21.5.2011
Olav Agnar F.
Hjertelig takk for innsats og arbeid du har nedlagt i skråblikkene dine. Disse har vært og er framdeles til stor inspirasjon og motivasjon for meg til å tenke og jobbe litt anderledes.
Kort sagt: uviklende.
21.5.2011
Erlend K.
Dette er en fin og forfriskende måte å skrive om fotografering på. Takk for interessant stoff!
20.5.2011
Geir B.
Tusen takk for fine og oppløftende tilbakemeldinger.

Jeg syntes det var tid å kjenne litt etter, reflektere litt rundt prosessen som ligger bak Skråblikkene og åpne opp for tilbakemeldinger på generelt grunnlag.

Det er spesielt kjekt å høre at artiklene er lærerike. Dessuten er det inspirerende å få positive tilbakemeldinger på bildene, det er tross alt for bildenes skyld vi skaffet oss kamerautstyr, er det ikke ? :-)

Forslaget om å gjøre noe av dette tilgjengelig i bokform er kommet fra mange hold, får se hva jeg får gjort med det fremover. I mellomtiden er det mulig å kjøpe Kunskapsartiklene tilrettelagt i A4-format som PDF. Jeg jobber også med å tilrettelegge Skråblikkene i A4-format som PDF.

mvh
Geir
20.5.2011
Per Olav V. T.
Jeg syns forslaget til Thomas Nielsen om samlebokversjon av skråblikkene var bra. Kjekt å kunne trekke frem den type lesestoff fra bokhylla i stedet for å lese alt på en pc-skjerm.

Interessant og lærerikt å følge med på artiklene dine Geir.
20.5.2011
Martin H.
Applaus! Du er en idèskapende sjel som gir av deg selv til andre, inspirerende artikkler og ikke minst opplysende for alle og enhver. Kunnskapsbrønnen din har iallefall gitt meg mye å tenke på, og har med stor interresse lest meg nøye gjennom det du har levert på denne siden. Håper å se mye mer fra deg i fremtiden, forsett å gi folk fokus og bygg kreativitet hos mange fotografer.
20.5.2011
Thomas N.
Takk! Jeg liker godt skråblikkene dine, og selv om det er MYE jeg lærer av her på foto.no, er jeg ganske sikker på at skråblikkene er det jeg lærer mest av. I tillegg er det GOD lesing. Og bildeeksemplene? Vel, tidvis mistenker jeg deg for å lage skråblikkene utelukkende for å snikpromotere egne bilder;) Og det er de vel verdt. Jeg hadde likt å fått henda i en papirbokversjon av både de samlede skråblikk, og en egen fotobok med eksemplene.

Igjen, takk for lærerike og flott skråblikk.
20.5.2011
Svein O.
Takk for mange gode og nyttige skråblikk og bilder med forklarende tekst. Disse har jeg lært mye av. Håper på mange flere.
Mvh
Svein O.
20.5.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu